Gemytliga stugor i hjärtat av sälen!

1955 hade Rune Haglund och hans vän Folke en dröm om att bygga stugor på sälfjället. Sagt och gjort, marken man hittade låg på toppen av Köarskäret. På den tiden var det knappt bebott på fjället utan man fick med kälkar frakta upp byggmaterialet på plats. Byggandet tog fart och stugorna fick namnet RUFO. Baserat på första stavelserna i namnen – Rune och Folke. Rufostugorna har sedan dess gått i generation och idag ägs de av Runes brorson Hans.

Samtliga stugorna fick sig en ansiktslyftning under 2 000-talet och arbetet pågår att ge dem en skjuts för nutida behov.

Vi hoppas du ska trivas!Rufo 1 – För att boka – ring 073-574 27 12


Rufo 1

4-bäddstuga

Allrum, kök, sovrum och toalett

Ettan som vi kallar den för, är stugan som ligger närmast parkeringen. Här finner du allt du behöver för en avkopplande Sälen semester. Stugan är inredd i sann dalaanda med träpaneler, furumöbler och öppen spis. Här sover ni i våningssängar och har ett fullstort kök att laga mat i för lugna kvällar efter en dag i backen. Dusch och avkopplande bastu finns i anslutning till stugan.

Se stuga 1

Rufo 2 – För att boka – ring 073-574 27 12


Rufo 1

4-bäddstuga

Allrum, kök, sovrum och toalett

Tvåan är stugan som ligger avskiljt utan insyn i sovrummen. Stugan är spegelvänd från ettan och du hittar samma komfort i dem. Stugan är inredd i sann dalaanda med träpaneler, furumöbler och öppen spis. Här sover ni i våningssängar och har ett fullstort kök. Dusch och avkopplande bastu finns i anslutning till stugan.

Se stuga 2

Rufo 3 – För att boka – ring 073-574 27 12


Rufo 3

2-bäddstuga

Kök, toalett, farstu och sovrum med bäddsoffa

Lillstugan är vår minsta stuga och är perfekt för den lilla familjen. Stugan har en våningssäng och en bäddsoffa för barnen. Stugan är inredd i sann dalaanda med träpaneler, furumöbler. Stugan har ett litet kök men som innehåller allt för att fixa ihop middagen efter backen. Lillstugan ligger närmast fjället och är du här när det är riktig vinter kan du bokstavligt få skotta dig in. Och är solen framme har du en egen altan.

Se stuga 3